Белэм - таянырга кулын эзер...

Синен  кулга тотынып  ойрэнгэнмен
Тэуге  тапкыр аяк  атларга,
Эллеккедэй  кулын эзер  синен
Таянырга  авыр чакларда.

Син тозегэн йортта утте минем
Балачакнын  гузэл мизгеле,
Тырышлыгын  белэн элегэчэ
Туган  йортнын ныклы  нигезе.

hэр азыкнын сайлап ин тэмлесен
Син, белэмен, безгэ саклаган,
Озак  еллар элегедэй шат елмаеп
Каршы алсан иде капкадан!

«Устек  инде, ярдэм кирэкми,» - дип
Язгаласам да гел хатларда,
Узем  белэм, Эткэй, - кулын эзер
Таянырга  авыр чакларда…

2007


Рецензии
«Устек инде, ярдэм кирэкми,» - дип
Язгаласам да мин хатларда,
Узем белэм, Эткэй, - кулын эзер
Таянырга авыр чакларда…

Фаниль Асфаров   21.04.2013 19:41     Заявить о нарушении