***
Ми зустрілись, так безглуздо,
І без сумніву скажи,
Зачепило щось в мені.
Та й мені ти милим здався,
З гарной посмішкой такий,
Без понтів й нервів ти.
Закрутилось щось між нами,
І незнане й не відоме.
Та здались ми з тобою.
Веселились і тусили,
І так просто, ми дружили.
В той вечір танцювали,
Ми з танцполу не сповзали.
Закрутили весь ми зал,
А час все більш спливав.
Ось сонечко зійшло у вись,
І ранок, ми зустріли в мить.
Погляд твій буяв, як цвіт.
Такий же рідний і жаданий.
Мій коханий!
Я признатись не змогла,
Та не треюа інших фраз,
Поцілунокніжний враз.
Несамовито полонив,
Своїм коханням, милий мій.
Свидетельство о публикации №113040710856
И картинка очень хорошо сочетается.
Нежный стих :)
Ульяна Шумилова 07.04.2013 21:32 Заявить о нарушении