Чорна карта

Більш ніколи тобі не звонитиму.
Компліменти сприйму я за жарт.
Та чекатиму. Думаю - житиму..
 і забуду про долю та фарт.
Чорна карта не є перешкодою.
Це мій знак під котрим я живу.
Й кожен день як нагородою..
 я боротимусь і збережу...
Кожну мить буду дихати вільно
 і чекатиму течій тепла...
   в океанах північно-льдовитих..
...від Гольфстрімів...
 

П.С. такі от діла... ;)))


Рецензии