Небо спустилось на Землю
*****
Небо спустилось на Землю
І розійшлось оксамитом,
Лагідно входячи в Душі.
*****
Сурмами Божого Світла
Небо звучить прозоро,
Йде у відкриті серця.
*****
Небо вливається ніжно
Струмочками благодаті
В спраглі Душі Людей.
*****
Дзвенить оксамитом
Божественне Світло,
Глибоких як синь, голосів.
08.11.2011
Свидетельство о публикации №113040607635