Рархь маризабри

ХIачу варх вашес дигуй,
Ну левакIири хIуни,
ЦерхIилике тIаррукIуй,
ХIулбе сухъур дугьаби.

ХIяйранле ну ватунил,
УрхIике тIаррукIибил,
ЯхI агор рурси царри,
Итис царри калъунил.

Калъабри муртал цайле,
МягIна хIаргъибил дия,
Нам дигахъуй рурсила,
Ямандеш кедаая!


Рецензии