Ви зна те як липа шелестить

«Ви знаєте, як липа шелестить?»
Чомусь згадала я тієї ночі….
Коли тримав в руках моє лице,
Коли дивилась в твої сині очі….

Ви чуєте як липа шелестить?
Коли у серці виграє кохання….
І в тріпоті маленького листка
Відлуння чую тихого зітхання….

Ви знаєте як липа шелестить,
Коли два серця б’ються в унісоні,
Коли до спраглих, пересохлих вуст,
Його вуста торкаються солоні….

О Господи, дай сили не забуть,
Той шелест в тихій, у липневій ночі,
Коли я серце віддала своє,
І коси розплела свої дівочі…..


Рецензии