Я собi дарую Небо синe-синe

Я собі дарую Небо синє-синє,
Щоб літати, я собі дарую крила.
Я собі дарую Зорі, ясні Зорі,
І думки дарую, чисті і прозорі.

І в думках, як в крилах білосніжних,
Я злітаю в синє-синє Небо,
І лечу, як мить Живого Світла
Й обнімаю Вічну Землю ніжно.

І Земля моя, і Зорі, ясні Зорі,
Шлють Любові промені в Безмежжя,
Люди підставляють Світлу Душі,
Усвідомивши себе Людьми, нарешті.

Я тобі дарую ясне Світло й Сонце,
Я тобі дарую чистоту Любові,
Крок вперед зроби й побачиш у віконці –
Як літають Люди в синім-синім Небі.

28.10.2011


Рецензии