Я спокiйно пiду, без болю
І до строку Землю покину.
Я спинюся на мить недалеко,
Обніму тебе ніжно, незримо.
Я торкнуся чола ясного,
Подивлюсь у втомлені очі
І легенько, хмаринкою Світла,
Піднімусь у Небо високе.
27.10.2011
Свидетельство о публикации №113040503813