Вона...

Вона: велика сiра туга
Карає серце моє знов,
Душа - немов застигла крига,
І мерзне в ній моя любов.

Твоїм теплом вже не зігріюсь
Чекаю сонця і весни,
Мені лишилась тільки мрія,
Сумні, хоч кольорові сни.

Воно: кохання нове, чисте
Струмком весняним забринить.
І щастя променем засяє,
І кригу зможе розтопить.
04.04.13


Рецензии
I noчуття, що помiж нами
Я в зошит запишу вiршами.

Валентина Карпунина 2   23.04.2013 22:58     Заявить о нарушении