Очi весни
Крізь талі сніги проглядають,
Блакитнії промені сяють
Крізь рвані одежі зими.
То сірі, холоднії сни
Під теплим промінням розквітли,
Зимовії марення зникли
У райдужнім сяйві весни.
То вранішня свіжа блакить
Вже плещеться в старому лісі,
І сповнена радістю пісні,
Душа, як сопілка, тремтить.
Крізь просіки проліски мчать, –
Як прагнення й мрії-перлини,
Що з першим ключем журавлиним
В непізнані далі летять.
Свидетельство о публикации №113040511957
Анна Лындина 06.04.2013 00:28 Заявить о нарушении
Светлана Лысенко 3 07.04.2013 13:02 Заявить о нарушении