Весна

Буяють квіти в зимнім полі,
Цвітом білим на снігу.
Не мов килим срібла,
Простилився по землі.

Вийду в поле, я пройду.
Зберу букети цвіту, на снігу.
Аромат весни  - вдихну,
І радіти, і любити, я почну.

Заколотить серце в грудях,
Несамовито задзвенить.
То весни вже день приблудний,
Прибіжить зимі в замін.

Заспівають птиці ранні,
Всі сонати про весну.
І заграє річки гомін,
Потечуть дзвінкі струмки.

Забуяють зелені трави,
Зацвітуть луги.
Духмяність цвіту заполонить всі сади.
І весна пройдеться, по всіх куточках на Землі.


Рецензии