Ось воно ходить поруч
Дивиться звідусіль,
Тягне щосили вгору,
Щоб поєднались з ним.
На мигах або словами,
Постаттю, думкою, сном.
Кліпає чи моргає,
Махає чиїмсь рукавом.
Так хоче, щоб бачили, чули,
Підказує – ось воно Я –
Щастя бути собою,
Щастя відчути Життя.
6.10.2011
Свидетельство о публикации №113040311003