Земне Життя безцiнний дар
Живу і прагну до Живого.
І прошу, щоб Величний Світ
Не став на забуття Дорогу.
Я прошу Ясність й Чистоту
Позцілювати людські очі,
Небесне Світло попрошу
Світити вдень і в темні ночі.
Я прошу Божу Благодать
Постукати у кожне серце,
Щоб Людям тихо нагадать
Про їх призначення найперше –
Творити Рай в своїй Душі,
Своє Єство в Раю зростити,
Гріхи й провини відпустить
І Бога у собі любити.
19.09.2011
Свидетельство о публикации №113040310901