Подих весни
Солов’їні думи по весні.
Так щебечуть птиці ранні,
Закликаючи весну.
Проміньчик сонечка, жаркого,
Такий жаданий в даний час.
Нехай же гріє землю ранню,
Що пробудилася в пізній час.
Пробиваючись від сну,
Зелені промені в росі,
Вони буяти будуть і цвісти,
Як тільки продихом весни,
Теплом завіють уже вітри.
Весняний ранок – відрада серця,
Коли прогулянки в парку,
Дають душевну чистоту,
І спокій й силу, і любов.
Свидетельство о публикации №113040310751