***
Гарний настрій, позитив.
Ти ідеш, не мов пливеш,
Посміхаєшся йому,
Ловиш кайф, ти на ходу.
І співає, і танцює,
В серці кров твоя шальна.
Ти не маєш в даний час,
А ні проблем, а ні образ,
Гарний день, тому є факт.
Ти фліртуєш, і тамуєш подих в раз.
Ось воно – зірковий час.
Робити крок, і ти у дамках.
Королевою вже звуть.
Та приходить час і забувають в раз.
Той образ й посмішку твою,
Ті чари і магнітність погляду твого.
В новом образі когось,
Загориться зірковий час,
А ти підеш уже ні ж чим,
Бо час летись і світ не спить.
І рух іде у майбуття.
Свидетельство о публикации №113040209957
Ульяна Шумилова 02.04.2013 22:21 Заявить о нарушении