в полонi

чекаєш на зустріч у пітьмі з самим собою.
година пік - персональнийаномальний вірус любові -
хворію я тобою.

хоч іду по вулиці одна, позаду твоя тінь.
посміхаючись я йду, в кишені серця ношу біль.

поскоріше б мені зникнути від думок про тебе!
допоможи мені, будь ласка, сонце, допоможи й небо!

смикаєш за мої ниточки-почуття, моє серце стискаєш у долоні.
хто? ось хто я тобі? лише маріонетка,заручник твій - у тебе я в полоні.

Весна, 2011


Рецензии