Монте Крiсто

intro Cm Cdim (2 р)

      Cm               Сdim

Зануримося в Океан Ельзи

      Cm                Сdim

Трамвай вже близько, лягаймо на рельси

 G#                G                Cm

І в небо, як кораблі на крилах самотності!

  G#                G                Cm

Ти не питай мене як,  у мить безповоротності

Сdim  Cm

Злітні горять вогні

С Сdim              G#                G

Смуги горять вогні … тобі

 

Припев

D#   Сdim  Cm      B

Там  де  ніч ховає місто,

D#   Сdim  Cm  B

Там де сни, де Монте Крісто

D#    Сdim   Cm  B

Де мій дім, напевно зник, чекатиму

D#   Сdim   Cm   

Коли там будеш т




 Cdim Cm  проигрыш 4р


Здобули світ у нестерпних полонах

В одному потязі, різних вагонах

Ми загубили любов у часі і просторі

Тепер я не відповім чи разом чи осторонь

Смуги горять в огні

Злітні горять вогні

 

Там де лід втамує спрагу

Там де злі немає правди

Там у снах

Напевно зник чекатиму, коли там будеш ти

 

B     D#    Cm      

Перехрестя журяться знову війна

B     D#     Cm

Снігом криє вулиці моя зима

 

Там де лід втамує спрагу

Там де злі не має правди

Де мій дім

Напевно зник чекатиму

Коли там будешь ти


Рецензии