Поздно или рано

Ти є.Я бачив очі твої.
Я чую голос ніжний,як сніг,
Але такий же холодний,і розтопити його я не міг.

В цій посмішці я блукаю,мов
Хлопчисько серед лісів густих,
І виходу мені нема,але я не здамся,я не з тих.

Ти є.Якби тебе не було,
Все одно тебе б я намалював,
Твій образ я б самотушки зліпив і тихо руки б йому цілував.

Я є.Ось я перед тобою,
Весь,як є,без брехні і омани.
Сподіваюся,що відвоюю любов пізно чи рано...


Рецензии