Зверь

Знову хтось на мене здійснює тиск,
Не розумію,який з цього зиск.
Комусь,мабуть,потрібні проблеми,
Я готовий-під'єдную клеми.
Не знаю,скільки буде терпіти
Звір,якого б я вам не радив дражнити.

Будь ласка,не тримайте!

Ніяких зауважень!
Обіцянок легковажних!
Будь ласка,не тримайте,
Дихати мені не заважайте!

Лише один повітря ковток
Врятує,але тільки пісок
Мені частіше засиплює очі,
Звір спить,але чекає він ночі.

Будь ласка,не тримайте!

Ніяких зауважень!
Обіцянок легковажних!
Будь ласка,не тримайте,
Дихати мені не заважайте!
Усі тікайте відразу!
Звір не знає поразок.
Я казав,не треба дражнити,
Він не буде нікого жаліти...


Рецензии