Навчання в Internet

15.02.2013
Хочеш вивчити предмети глибше,
Чи хворів ти й пропустив уроки –
Браузер відкрий для цього швидше
І не матимеш тепер мороки.

Запит пишеш пошуку системі
«Навчання в Інтернеті» і за мить –
Безмежне море посилань із теми,
А серце радісно в грудях щемить.

Дізнатися про фізику і мову,
А математику просто любити.
Ще вивчити китайське слово,
Щоб українській їх навчити.

Усе життя навчатись можна
Із вдячністю пригадувати тих,
Хто написав сторінку кожну
Щоб ти йшов легше до мети.

 


Рецензии