Нав яла весна

Холодні дощі,нема парасолі
Я вперше в житті душею сама
Відчуй це благання,відчуй скільки болю
Ллють небеса,бо вже майже весна

Палкі поцілунки,гарячі обійми
А я все душею одна та сама
А в серці бажання до віршів нестримне
Бо,знаєш,у серці майже весна

Січень минає,минає і лютий
А я душею нарешті сама
Годинник,як завжди,стрілками крутить
Він хоче сказати:"Майже весна"

Навколо цвітуть суниці та вишні
Чекали її,та вона вже прийшла
А я,як і завжди,сиджу у цій тиші
І пошепки кажу:"Ні,ще майже весна"


Рецензии