Вона
крізь всі години щастя й болю
я неодмінно в віршах розкажу
як все життя вона поряд зі мною
я розкажу про сотні тих ночей,
які вона зі мною проводила
як не стуляла втомлених очей
я розкажу про ту,що народила
у неї очі,наче темні річки
вони чарують,манять і ведуть
вони немов дві шовковисті стрічки
вони добро і ласку всім несуть
у неї руки,наче ніжні крила
вони завжди прилинуть,обіймуть
вони завжди порівнюються з миром
вони завжди відправлять в добру путь
матусю,рідна,слів мені бракує
щоб передати всю любов палку
коли далеко-я завжди сумую
і прошу,пам'ятай,що я люблю
кажу тобі спасибі,рідна мамо
за всі уміння і за все життя
я попри літа й кілометри встану
аби сказати як люблю
Свидетельство о публикации №113040110077