Быстротечность жизни

       ШВИДКОПЛИННІСТЬ ЖИТТЯ


    Біжать не помітно і дні ночі,
    А роки летять з швидкостями ракет.
    І, часом, -" Спинися!" - я крикнути хочу.
    "Часу! Зупини реактивний свій лет!"

    Та час іде і все міняється
    З ранковим гасненням зорі.
    Лише незмінним залишається
    Постійне кручення землі.

    Все. Ми дорослі. Не повернеться
    Дитинства казка золота...
    І тільки в пам"яті зостануться
    Щасливі сонячні літа.

                1979р. 


Рецензии