НА ДАЧЕ
Працювали цілий день на дачі.
Від роботи розлилась по тілу втома,
Втома-задоволення, тим паче,
Що чекає відпочинок вдома.
Теплий день і сонцем сад залитий,
Ліс... Краса осінньої природи!
Квіти осені і яблука налиті-
Для душі то справжня насолода.
Жовтень2012
Свидетельство о публикации №113033106705
Абдульмахмуд Рахимов 21.04.2014 17:54 Заявить о нарушении
Елена Бойко 2 21.04.2014 19:32 Заявить о нарушении