Осенняя ностальгия
В осіннім небі журавлі летіли.
Неслося до землі їх жалібне "курли".
На молодих міцних надійних крилах
У вирій літо з жалем понесли.
А вслід за ними осінь задощила.
За вікнами туман, в душі жура,
Бо владно,впевнено в свої права вступила
Сира та сіра і безрадісна пора.
В житті, на щастя, все швидкоминуче.
Хандра осіння швидко промайне
І білим снігом, морозцем тріскучм
Зима порадує сумуючу мене.
Жовтень 2012
Свидетельство о публикации №113033106688
Столько в лесу интересного и созревшего.С улыбкой А.Р.
Абдульмахмуд Рахимов 21.04.2014 17:53 Заявить о нарушении
Елена Бойко 2 21.04.2014 19:30 Заявить о нарушении