Теплой осени этюды
ЕТЮДИ ТЕПЛОЇ ОСЕНІ
Середина жовтня та трава зелена.
Дивно: квітнуть квіти, багряніють клени,
У струнких берізок золотяться коси,
Їх торкнулась пензлем чарівниця осінь.
На дубах кремезних листя пожовтіло,
А з тополь-гордячок майже облетіло.
Вбралися осики в червоні хустинки,
На траві рясніють росяні краплинки.
Виграють веселкою в сонячнім промінні...
Настрій у природи зовсім не осінній.
Павуки не квапляться на зимній спочинок,
Розвішали густо блюдця павутинок
На молодих соснах, зелених та пишних,
Ліс в тому мереживі сятковий, затишний.
Художниця вправна не шкодує фарби,
Щедро все вбирає у строкаті барви.
І.куди не глянеш, ловить зір повсюди
Неповторні осені чарівні етюди.
15.10.2012
Свидетельство о публикации №113033106673