Только б не было войны
І "від Вороніна" нехай протруть штани,
В швейцарські банки гроші хай вкладають,
Лиш в Україні не було б війни.
Хай за народний кошт відпочивають
І між собою чубляться "пани",
Валютою кишені набивають,
Хай тішаться, та тільки б без війни.
Хай вихованістю дуже не страждають,
Бо бачим в УТН кулачний бій,
Не перевершених себе хай ображають,
Сором не дим. Все ж живемо без війн.
Простім їм слабкість. Й депутати люди,
Хай волю інколи й даюь рукам,
Від того слави в спорті не убуде.
Уподобляються ж братам Кличкам!
Нехай колгоспи в селах розвалились
І хай на хліб кусається ціна,
І впевненості "в завтра" ми лишились...
Хай буде так, лиш тілки б не війна!
Хай завтра нічим віїхати в поле,
Хай без зерна бур"яніють поля.
Нема пального. Що ж, то Божа воля,
Нема війни і це вже звеселя.
Хай з дня на день народжуваність пада,
Село чекає доленька сумна,
Та оптимізм не полишає владу
Бо скрута й злидні це ж бо не війна.
В аптеках ліків вже не докупитись -
Врахований курс долара в ціну,
А нас все закликають йти молитись,
Відверне Бог хвороби і війну.
В образі за державу ниють ранки,
Національних виробів катма.
Засилля заходу. Спить фабрика "Киянка",
Процес пішов, проте війни нема.
Китайський "ширпотреб" кругом на ринках.
Нвколо якості кипить ажіотаж,
Вернутися б "в застій" хоч на хвилинку,
Щемить душа - який був трикотаж!
На телебаченні давно вже всі канали
Насичені насиллям и "порнО",
Дешеві мильні крутять серіали...
Де ж вітчизняне про мораль кіно???
Хай депутати їздять в "іномарках",
Хай жебракам в метро не подають,
"Бомжів" не бачать на вокзалах й в парках,
Нема війни, то ж добре всі живуть.
Ї не дива, що зникли десь мільярди,
В рівні життя справжнісінькі дива!
Крізь сльози сміх. З людьми жорстокі жарти.
Й нас без війни вже не п"ятдесят два.
31.03 - 01.04 2000р
( На початок 2000 року в Україні, за статистикою,
нараховувалось 52 мільйони населення)
Свидетельство о публикации №113033106653
Но не боюсь невеждою прослыть.
Разжуйте, что имеете в виду,если не сложно,
Чтобы без страха отравиться, проглотить.
Елена Бойко 2 31.03.2013 17:59 Заявить о нарушении