З тобою легко
Любов мов факіл полихає у душі
Піду я за тобою мов шалений
Нехай помру з дороги не зверну
Пр
Тебе зустрів життя моє нове
З тобою легко а без тебе нащо
Минути щастя я все віддам за це
З тобою легко а без тебе нащо
І тільки ти і кроку без тебе
З тобою легко а без тебе нащо
І тільки ти я так тебе люблю
Любов у серці надія у душі
Вона живе мене не покидає
Життя дорога, і Бог нам зустріч дав
А я кохаю я в полоні щастя
Ти біля мене поруч я живу
Любов щоб без розлуки і не обман в любові
Будь вірна ти мені,
Твоє серденько щоб мене кохало
Пр
Тебе зустрів життя моє нове
З тобою легко а без тебе нащо
Минути щастя я все віддам за це
З тобою легко а без тебе нащо
І тільки ти і кроку без тебе
З тобою легко а без тебе нащо
І тільки ти я так тебе люблю
Свидетельство о публикации №113033105913