Ишк билан хавас

           ***
Ишк билан хаваснинг
                уртасида лол
пусиниб турар,
            шурли,
                содда юрак..
Кай бири,
этмагунча каддини дол
ва дард хуружи этмагунча бехол
У хам,
бугизлаб турар, узда тилак
Тоборо
      кучайган
              сари кийноги
Каттикрок олар,
          тилакдан
                аламин
Бедор тунлар
            калаштирган сурогин
Хакимахрига
           бериб,бор оламин..
          ***


Рецензии