Ти сам

Ти сам – тут більш нема нікого.
Приходиш сам у світ та сам із нього йдеш
У безвість, де себе самого
Залишивши, ніколи не знайдеш.

Тебе нема, не буде й не було.
Омана – час, існує тільки вічність.
Нове, ще не з’явившись, віджило.
Усе однакове: сучасність чи античність.

Єдиний шлях, який варто обрати, –
Учитись бачити безмежне,
Зв’язок із ним постійно відчувати,
Не намагатися довести протилежне.

Бо доводи подібні – то марнота,
Пустопорожнє схвалення себе...
Вітром розвіється уся твоя робота –
Залишиться лиш небо голубе.
31.03.13


Рецензии