Табаррук тупрогим

             ***
Табаррук тупрогим,азиз тупрогим!
Киндик коним томган,мунис титрогим!
Онамдай азиз,онам хидидай хуш
Жонга ором,жоним кароги!
Куксимни куксингга босиб,нафасим!
Шивирлайман эзгу орзу хавасим
Сен хам артиб куз ёшим,бошим силаб
Дейсан,шу мехр-чун,улугладим наслинг!
Пок юзим авайлаб, босдим юзингга
Пок кузларимни, тикдим кузингга
О,шу кузлар окиб тушсин,тупрогим!
Жон тутмаса, узингга,сузингга!
То тирикман, сендан  нафас олар  жон
Сен,юраксан томирда жуштирган кон
О, она тупрогим,азиз тупрогим
Узингсан,Маккаи Мадинам,Куръон!
Сенинг мехрингдангина,  олам обод
Сенинг кахрингдангина, булса барбод
О,Аллох суйган иболи маконим!
Итоат-имони, яшнатган миллат!
           ***


Рецензии