Все - це так мало
Кожне слово - добите, як цвях.
Воно одне, важливіше за сотні.
Одне слово - пробач...
І зникне та рана вдуші.
А слова - я кохаю тебе,
щоб зізнатись - так мало.
Та достатньо, просто глянуть у вічі...
Цим все сказано, що ще додати.
Свидетельство о публикации №113033101731