пренлут абго ерус несому...

І сіг з дощем, і сльози з сміхом.
Життя, як очі у кроля- у різні боки суне,
Ми кожен день стинаємось, як рай з гріхом.
Ми кажемо собі: авось; а якось буде...

Ми ж прагнули до вищого чогось!
А щас: пренлут абго ерус несому...
І щось комусь, і якось десь,
Доказуємо правду, да не собі самому...


Рецензии