Заблукала весна
Завірюха дві доби! Замети.
Білим саваном Україна сповита...
Це вже суду Божого прикмета.
Навіть взимку не було такого:
В березні тріщать морози люті.
Це ж як треба прогнівити Бога,
Щоб нести негодою спокуту?
Щоби до своїх домівок птахи
З вирію не повернулись вчасно?
Щоб поклавши голову на плаху,
Понесла поразку весна-красна?
ВИпробування форс-мажорні, очевидно,
Богом послана нам місія почесна,
ПерезИмувавши довгу зиму гідно,
Гідно мусим перезИмувати весну.
24.03.2013 14.00
Свидетельство о публикации №113033008549
Олено, дякую за солов*їну українську мову!
З повагою Ваша землячка,киянка
Людмила Махиня 2 02.04.2013 17:12 Заявить о нарушении
З теплом і щирістю, Олена.
Елена Бойко 2 07.04.2013 17:59 Заявить о нарушении