Весна

Це так чудово - бачить сонце;
Їдучи, виглядати у віконце;
І відчувати асфальт під ногами,
Який із зимою був ворогами;
Бачити, як швидко тане сніг,
І як травичка лізе біля ніг;
І чути радісних птахів співання -
Вони співають про своє кохання.
Лиш хочеться на світ увесь дивитись
І з милим лиш на самоті лишитись.

16.02.13


Рецензии