Заспiваю я пiсню раннюю
Заспіваю, коли все ще спить.
Ще укриті луки туманами,
Ліс про ніч іще гомонить.
Ще не чути лелечого клекоту,
Не почути хлюпоту хвиль:
Річка спить і закутана маревом
Уві сні щось вербі шепотить.
На світанку прокинеться Сонечко
Й золотим освятить теплом
Золотаві голівки соняхів
Й калинові кущі під вікном.
Заспіваю я пісню раннюю,
Що так ніжно плине з Душі,
Покидаючи Землю Вічную,
Відлітаючи назавжди.
28.07.2011
Свидетельство о публикации №113033006210