Пахне море i пахне вiтер
Що несеться зараз над морем.
І останнє проміння Сонця
Золотиться в величних хвилях.
Спека тихо сідає на берег
І легенько зітхають гори.
І у радості, і з Любов’ю
День закінчується липневий.
25.07.2011
Свидетельство о публикации №113033006175