Мовчати

Так зараз холодно й самотньо
І не іде до мене сон.
Дивитись хочу у віконце
(я б віддала за це мільйон)
Та сльози застилають очі
І смуток коле під ребром.
Це не для мене світить сонце.
Сьогодні. А я тебе побачить хочу.
Хоча б на мить, ну і нехай,
Вві сні. Дивитись просто і мовчати
З тобою разом, в унісон.
Хай краще погляди говорять
Коли не вистачає слів.
Заснути б! Хочу я заснути
Та я не сплю й не бачу снів...
   (28.03.13р)


Рецензии
очень понравился этот стих, прямо в душу

Море Соли   30.04.2013 11:11     Заявить о нарушении
Побольше светлого Вашей душе=)

Дарка Блэк   01.05.2013 01:54   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.