Як хочеться весни!
Щоб закохатися безжурно і бездумно,
В весняні хочеться п`янкі сади,
Де водночас і весело, і шумно.
Як хочеться почути солов`їв,
Там, де русалки водять хороводи
послухати їх дивний спів
І очманіть від ніжності природи.
Кружляти із черемухою в парі,
Згораючи горнутись до зірок,
А в листях клена, схожих на тіари
Заколисать народжених діток.
Свидетельство о публикации №113033005667