В б л сукн сади навесн вбрались, мов наречен

В білі сукні сади навесні вбрались, мов наречені,
Всі дерева як в казці чарівній велично стоять.
В травах шовкових, духмяних, яскраво-зелених
Роси ранкові веселкою в променях сонця блищать.
Білих тюльпанів розквітли вже перші бутони,
Щедро дарує природа творіння свої.
Чути здалека церковні пронизливі дзвони,
Це вже Великдень крокує по нашій Землі.


Рецензии