***
Чыгып китсэн туктатмыйм.
Кунакка бутэн чакырмыйм.
Нерваларны кузгатмыйм.
Учларымда алтын комеш.
Йозлэремдэ кояштай.
Синен кебек кончэл белэн.
Кем яшэсен, ай-хай-хай.
Булды ярар житте инде
Туземлеклэр калмады.
Шалтыратма син соям дип.
Кармагына капмамым.
Туземлеклэр калган икэн.
Сездэ генэ дусларым.
Ышанычым, таянычым.
Тик сездэ туганнарым.
Свидетельство о публикации №113033010058