У вiртуальному полонi

Життя нове почнеш
Зайшовши в інтернет.
Не скоро ти назад вернеш
З його кріпких тенет.


Людину іншу створиш
В мережах світових.
Та тільки більш спотвориш
У пошуці себе нових.


Покинеш павутину -
Реальність не впізнаєш.
В собі втрачаєш ти людину,
Та й сам ти це знаєш..


Рецензии
Зараз сиджу в неті і розумію, що я вже міцно засів у цих тенетах))

Олег Кара   20.10.2015 21:50     Заявить о нарушении