На хората, които минават край мен
мои образи,мои спомени.
Вие сте винаги в мен.
С изгаряща болка
на казани думи,
на думи неказани,
оставате винаги в мен.
Аз ще крия в себе си вашите образи
с горчивата радост на тиха тъга.
Знам,за вас не съм даже и спомен.
Да виня ли някого за това?
Свидетельство о публикации №113032906333