На моята майка
Какво от туй,че чука есента?
Ти по душа си двадесетгодишна.
В очите ти сияе пролетта!
Не казвай,мамо,че си стара
и никога недей мисли това;
ти си от младите най-млада,
със себе си ти носиш светлина!
Свидетельство о публикации №113032906198