Люблю
Але без тебе жити я не можу
Люблю люблю люблю люблю люблю
Сказати тобі люба я соромлюсь
Пр
С тобою тільки хрест свій понесу
Нехай тернистий шлях в житті пізнаю
Пройду його пройду, пройду, пройду
Тільки тебе щоб відчував я поруч
Зі мною поруч, поруч будь завжди
Щасливою назву свою я долю
Мене до себе люба пригорни
Щоб від обіймів бігали мурашкі
Скажи мені любитиму тебе
І тільки смерть с тобою нас розлучить
Померти нам в один с тобою день
Часи у серці битись перестали
А я любитиму, любитиму тебе
Скільки я матиму життів у світах різних
Пр
Свидетельство о публикации №113032905627