Я хочу сказати тоб ц слова...

Я хочу сказати тобі ці слова,
Які написав я для тебе в цей вечір,
Де з неба зоря нам світила нова,
Де холод легенький окутав нам плечі.

Я хочу сказати тобі ці слова,
Та з серця бажаю я свого їх стерти,
Без мене у світі тепер ти жива,
А я вже без тебе, стою наче мертвий.

Я хочу сказати...Скажу, не проси.
Не знаю, навіщо, та ти зрозумій,
Ніколи не плачу, це краплі роси,
І голос тремтить, лиш від холоду мій.

Я хочу сказати, що дякую Богу,
За те, шо дозволив мені Він прийти,
І стати тут поруч, на цю от дорогу,
Додому дозволив тебе провести.

Я хочу сказати...сказати, що я,
Напевно боюсь усі карти відкрити,
Та знай, що усмішка прекрасна твоя,
Для мене слугує причиною жити.

Я хочу сказати тобі ці слова,
Що поети колись у віршах написали,
Я хочу сказати тобі ці слова,
Як люди кохали, втрачали, й страждали.

Я хочу сказати...Нема більше слів...
І думки ніякої більше немаю...
Та я головне ще сказать не зумів,
Що тобою живу я!!!Тебе я кохаю!!!


Рецензии