Присяга

Я все складу до твоїх ніг:
небо, зорі, місяць і весь Молочний Шлях.
І нехай на вулиці весна, але панує сніг -
я шукатиму тебе босоніж у засніжених полях.

Я присягну тобі на вічність в вигнанні,
як падатиме цей сніг ще влітку, а тоді
згорить усе у пристрасті вогні,
а я втону в байдужості твоїй, як у воді.

Я розтоплю весь сніг, всі глиби льодяні,
розіб'ю всі перешкоди і стіни кам'яні.
Я покладу тобі до ніг весь Всесвіт, не лише Молочний Шлях,
лиш знати б, що засинатиму колись на твоїх грудЯх.

28.03.13


Рецензии