Status quo

Пройшов той час,
коли емансипована людина
шукала екзистенцію душі.
Тепер як та
освічена дитина
залишена собі насамоті.
І в індивідумі
погрузла вся Європа,
і задихається сама в собі вона.
Проросло в егоїзмі все довкола,
а людяності де була,
вже більш нема!
Забула постулати гуманізму,
зреклась одвічних
цінностей добра.
Але нема вже більше песимізму -
тепер за себе
кожен п'є до дна!
Виток історії?
Наступний крок
у розвитку людини?
Мені судити,
явно, ще не час.
Але я хочу бачити
такі родини,
де батько й матір
в щасті повсякчас.
28.03.2013

Фото з Інтернету


 


Рецензии