Наосл п
Відчуттям довіряв безкрайо.
Я нарешті тебе знайшов,
Ніби всесвіт цілком вбираю.
Завмираю як очерет,
Ніби вітру нема навколо,
Моя мрія – ти мій секрет,
Моє сонце – пекуче коло.
Граю соло тобі в душі,
Ти почуєш його напевно.
Про кохання пишу вірші,
Та навколо до болю темно.
І даремно мабуть усе,
Почуття не зникають тільки.
Віддаю тобі серце все,
Одному непотрібно стільки.
27.03.2013р. Резніченко Максим Сергійович
Свидетельство о публикации №113032705649