Безвих дь

Бути поруч і нічого не просити.
Кохати,обіймаючи душу,не тіло.
Благати просто поруч іти.

Дивитися в очі,бачити цілий світ.
Хотіти побачити більше.
Забрати на свій спокою світ.

Кричати в пустоту.
Благати повернутись.
Побачити в думках не ту.

Кохати. Чекати що все пройде.
Чекати доки сонце зійде.

Надіятися на краще,вірити словам.
Хотіти відчути тепло.
Йти на світло, як нічний метелик.
Це все,що залишається нам.

2012р.


Рецензии